zaterdag 22 september 2012

Lekker koken ...

Naast mijn hobby van naaien ben ik helemaal in de ban van de boeken van Pascale Naessens: mijn pure keuken.
Vandaag kwam ze naar een winkel in Genk, dus mijn dag kon niet stuk. We hebben weer heel wat bijgeleerd en lekker kunnen proeven.





Bloemkoolpuree (zonder aardappelen!!) met garnalen, rucola en een tapenade van geroosterde hazelnoten en rucola. Kan zowel dienen als voorgerecht of als lunch. Zeker en vast een aanrader!



 Als voorgerecht: rauwe zalm met pijnboompittentapenade, heerlijk!!





Nu deze heerlijke dag er weer opzit, ga ik verder met mijn andere hobby. Ons dochter heeft namelijk nog een paar spullen nodig voor haar volgend project. Meer info volgt later ...

8 opmerkingen:

  1. Die rauwe zalm ziet er fantastisch uit! Het lijken me ook allemaal gezonde en frisse gerechten, misschien moet ik haar boek(en) toch eens proberen?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. De boeken zijn zeer zeker een aanrader. Ze gebruikt veel dezelfde producten en allemaal makkelijk en (redelijk) snel te maken. En het voornaamste, je eet gezond, maar je moet niet met honger stoppen.

      Vandaag met een vrouw gesproken en ze is zo'n 34kg afgevallen op een jaar tijd met deze boeken, dus het valt wel te proberen. Ookal is het alleen maar om gezonder te leven :)

      Verwijderen
  2. Ziet er weeral heerlijk uit! Tja, en hier was 't vandaag spinaziestoemp!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Idd....Leuke actie!!!
      De buren waren ook erg verrast!
      Ziet er allemaal heerlijk uit, ik wil best eens komen proeven!

      Verwijderen
  3. Mmmmm... zag er hééél lekker uit. Ik eet het hééél graag op maar kan het jammer genoeg niet klaarmaken, gelukkig heb ik mijn ventje daarvoor :-) Leuk dat dit jou ding wel is en dat je dan zo'n fijne dag hebt gehad!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Julie hadden weer een fijne en lekkere dag!!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Dat ziet er goed uit! Veel eetplezier verder nu je de boeken hebt.

    BeantwoordenVerwijderen