vrijdag 28 december 2012

Njam Njam

Wat kan je het best doen op zo'n regenachtige dag als vandaag? Juist je, pralines maken!!!

Het is allemaal niet zo moeilijk en snel klaar.

Wat heb je nodig?
200 g chocolade naar wens
Nootjes, gedroogd fruit, ...
figuurtjes om de chocolade in te doen.



Smelt de chocolade (au bain marie of gewoon in de micro.) Let wel op dat de chocolade niet verbrand, want dan kan je hem niet meer gebruiken.
Temper de gesmolten chocolade en verdeel over de figuurtjes.
Plaats de chocolade een half uurtje in de koelkast en klaar is kees.



En nu smullen maar!



9 opmerkingen:

  1. oh wauw, mmmm, ik kom eventjes langs, hoor ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat zit er super lekker en mooi uit.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dat ziet er erg lekker uit! Belgische pralines. ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. oooooooooh heerlijk!!!
    liefs, mimi xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een heerlijke geur moet er nu in jullie huis hangen en die zien er lekker uit!!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Oh,leuk (en lekker). Ga ik hier zeker ook eens doen met Yane!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Dat ziet er erg lekker uit. Fijn weekend groetjes Esther.

    BeantwoordenVerwijderen