dinsdag 20 augustus 2013

Capresse van tomaat en mozzarella

Wat heb je nodig?

3 tomaten
lasagnebladen (4 per persoon)
mozzarella
rucola of raketsalade
verse tuinkruiden

Hoe ga je te werk?

Simpel.
Breng water aan de kook en kook de lasagnebladen af totdat ze beetgaar zijn.
Ondertussen kan je de tomaten en mozzarella in plakken snijden.
Giet de lasagnebladen af en giet er warm water over, zodat ze niet aan elkaar gaan kleven

Daarna begin je te schikken:
begin met een lasagneblad, leg er enkele schijfjes tomaat op.
Hierna terug een lasagneblad maar dan met mozzarella en de rucola.
Ga zo te werk totdat je torentje af is.


Eindig steeds met een schijfje tomaat.

Voor de saus kan je olijfolie met azijn mengen of alleen olijfolie.


Zie zo, heerlijk zomers en snel klaar.

Laat het smaken!!






5 opmerkingen:

  1. mmm ziet er lekker uit.
    smakelijk al vast.

    groetjes sannie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Lekker! En een goed idee om het Italie vakantiegevoel vast te houden :) Ik ga 'm pinnen om niet te vergeten en zeker een keer maken.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ziet er lekker uit! Ga ik ook eens proberen maken! Liefs, Me

    BeantwoordenVerwijderen